maanantai 24. syyskuuta 2012

Kotimainen design...?

Ostettiin viikko sitten lauantaina Vepsäläiseltä Artekin valkoiset Nousukausi tuolit. Varastossa oli silloin vain kolme kappaletta, joten päätettiin ottaa ne ja odotella kolmea sauraavaa viikon verran.


Kuva lainattu Vepsäläiseltä

Kyseessä on siis tuoli 66 "värillinen" versio, ja oltiin tosi tyytyväisiä kun saatiin vihdoin sellaiset tuolit, mitkä sopii meidän keittiöön niin värin, muotokielen kuin koonkin puolesta. No, heti kun alettiin kasaamaan tuoleja niin huomattiin, että jokaisen tuolin selkänoja oli eri värinen. Tuolit näyttivät ihan kuultomaalatuilta ja maalipinta oli epätasainen.


Lähikuva tuolin selkänojasta.
 
 
Sunnuntaina Habitaressa kävin Artekin osastolla kyselemässä tuolista lisää ja onneksi siellä oli sama valkoinen tuoli näytillä. Se ei suinkaan näyttänyt kuultomaalatulta, vaan ihan selkeästi valkoiselta. Juttelin myös Artekin edustajan kanssa tuolista ja hän oli vahvasti sitä mieltä, että tuoleissamme oli jotain vikaa. Päädyimme siis reklamoimaan tuolit Vepsäläisen kautta Artekille.

Mitenköhän tämä ei enää yllättänyt... kun remontissa mentiin niin monta kertaa montusta toiseen ja keittiön kanssa oli yhtä takkuamista koko kesän, niin kaipa tähän samaan syssyyn menee nyt sitten myös yksi mönkään mennyt design hankinta. Toivon, että Artekin päässä asiaan suhtaudutaan kuitenkin vakavasti, ja että saamme heiltä pian jonkinlaista infoa uusista tuoleista. Jotenkin haluan uskoa, että kun kyseessä on melko tunnettu ja perinteikäs valmistaja, niin heiltä löytyy tahtoa korjata asiat oikealle mallilleen. Nyt sitten vaan odotellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti