torstai 2. elokuuta 2012

The white thing

Pikkuhiljaa alkaa koti valkaistua. Laskin äkkiseltään, että tähän mennessä ollaan käytetty noin 36 litraa pohjamaalia, 15 litraa pintamaalia, 17 litraa kattomaalia ja reilu litra patterimaalia. Yhteensä ollaan maalattu noin 450 m2 verran, eli voisi kuvitella, että kyseessä on isompikin kartano. ;)

Kuvat puhukoon puolestaan. Laitan ihan muistin virkistämiseksi myös ne "ennen"- kuvat.

Kylpyhuone



 
 

Kylpyhuoneessa näyttää nyt tältä. Valitettavasti kuvat ei ole ihan samasta kuvakulmasta. Ikkuna ja saunanovi on kuitenkin pysynyt paikoillaan, joten ne ehkä auttaa hahmottamaan tilaa.

 
 



Keittiö






Keittiöön odotellaan vielä kivitason asennusta ja vasta sen jälkeen päästään asentamaan koivutasot, liesi, liesituuletin ja välitilan lasi paikoilleen.


Makuuhuoneet




Kepposen "ennen niin ihana vaaleanpunainen"- huone on nyt huomattavasti rauhallisemman värinen. Tosin pieni uudelleen sisustaminen taitaa olla paikallaan...






Meidän makuuhuoneen muutos on kuvien perusteella huomaamattomin. Todellisuudessa sielläkin on värimaailma muuttunut paljon valoisammaksi valkoisen maalin myötä.





Tämä meidän "pikkuhuone" on nyt myös paljon valoisampi. Vihdoinkin on huone, missä majottaa vieraita. Saa tulla kylään!


Olohuone





Olohuoneen kammottavan likaisen keltaiset seinät on nyt valkoiset. Kunhan saadaan koko projekti päätökseen, niin teen listaa kaikista materiaaleista, joita ollaan käytetty ja samalla ajattelin listata remontin kustannuksia.

Huomenna pitäisi saada alakertaan parketit lattiaan kun pappa tulee taas miehan avuksi,  ja sitten pääsen portaiden kimppuun. Olen hionut niitä jo kertaalleen, mutta luulen, että minun pitää tarttua vielä uudestaan hiomakoneeseen ennen maalausta.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

P.S. Jos tätä blogia lukee joku muukin kun sukulaiset ja kaverit, niin olisi kiva jos jättäisit jonkin muiston itsestäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti