keskiviikko 8. elokuuta 2012

Viimeisiä viedään...

... siis viimeisiä päiviä tässä vanhassa kodissa. Lauantaina on edessä muutto uuteen kotiin, joka (kaikesta puurtamisesta huolimatta) ei ole vielä valmis. Joka puolelta puuttuu vähän sitä sun tätä mutta näillä mennään nyt.

Puutoslistasta löytyy ainakin seuraavia tuotteita. (En taatusti edes muista kaikkea, mikä vielä puuttuu tai on tekemättä.)

Keittiö:
- tason pitäisi tulla huomenna ja putkimies tule asentamaan tiskikoneen ja altaan paikoilleen perjantaina
- listat puuttuu
- liesituuletin on asentamatta
- lasimiehen piti tulla huomenna ottamaan mittoja mutta koska taso saapuukin vasta huomenna niin lasimies siirtyi päivään x
- ikkunanpuitteet jossain (toivottavasti ei kaatopaikalla) ja ne on maalamattta

Olohuone:
- patteri pitää maalat vielä toiseen kertaan
- portaat pitää maalata vielä tuhat kertaa (vaikka olen maalannut ne jo tuhat kertaa)
- ulkovi ja ikkunanpuitteet on maalamatta

Makuuhuoneet:
- listoja puuttuu
- ovenkarmit on maalaamatta ja osa puuttuu
- ikkunapuitteet on maalamatta

Kylpyhuone:
- kaikki on muuten valmista mutta sähkömies on ilmeiseti kivikaudelta koska ei osaa asentaa meidän lamppuja... kolmas kerta toden sanoo perjantaina (toivottavasti).

Eteinen
- pintamaalit puuttuu seinistä ja katosta

Ja sitten on vielä se meidän musta aukko....alakerran WC! Se on ihan alkuperäisessä kuosissaan. Kaiken lisäksi sitä on käytetty koko remontin ajan yleisenä laasti-ja maalausvälineiden pesupaikkana, siivouskomerona sekä wc:nä. Ja koska siinä ei ole ollut ovea viimeiseen kuuteen viikkoon, niin koko vessa on lievästi sanottuna paskanen. Betoni ym. hiontapölyä, maalin roiskeita ja bonuksena entisen asukkaan jättämät paskaset seinät, peilikaappi ja allaskaappi. En ole jaksanut uhrata toistaiseksi ajatustakaan koko kopille, ja luulen, että sinetöidään vaan ovi kiinni lauantaina ja unohdetaan onnellisesti koko huoneen olemassaolo.

Kiirettä pitää ja valmista ei tule siltikään mutta on se vaan kivaa  päästä omaan kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti