tiistai 20. tammikuuta 2015

Lomalomaloma

Nyt jos koskaan on aikaa päivättää taas blogia. Edellisestä kirjoituksesta on jo melkein vuosi. Sinä aikana Vintiö on oppinut kävelemään, juoksemaan ja puhumaan. Kepposesta on kasvanut kunnon pikku neiti ja me... No me nyt ollaan entisellään.

Syyt blogin hiljaiseloon on ihan tavallisia. En vaan löydä vuorokaudesta tarpeeksi tunteja. Mieli tekisi kirjoittaa päivittäin, sillä olisi ihanaa, että lasten elämästä jäisi päiväkirjamaista muistijälkeä mutta minkäs teet...

Mutta nyt on aikaa, sillä me ollaan lomalla. Tätä on mietitty jo ennen Vintiön syntymää, ja viime syksynä päätettiin ostaa lennot. Finnairilla oli Bangkokin lennot 599€ ja sen jälkeen alkoikin hotellien ja jatkolentojen etsiminen.

Hotelleja varatessa jouduttiin tekemään melkoista myyräntyötä, että saatiin kasaan paketti koko perheelle. Vaihtoehtoja on melko rajoitetusti, kun etsii sopivaa huonetta kahdelle aikuiselle, lapselle ja vauvalle. Tai siis onhan niitä, mikäli raha ei ole ongelma mutta me ei haluttu maksaa huoneesta 5000€. Kaiken hotelli ja lentorumban jälkeen saatiin kuin saatiinkin koko matkapaketti kasaan ja sitten vaan odotettiin.

Sunnuntaina vihdoinkin lähdettiin Helsingistä ja lennettiin yön yli Bangkokiin. Bangkokissa oltiin yö ja tänään lennettiin Phuketiin ja surautettiin taksilla Khao Lakiin. Ja nyt vihdoinkin ollaan täällä. Matka on ollut melkoinen mutta juuri nyt, istuessani tässä parvekkeella ja kuunnellessani sirkkojen sirktystä ja meren kohinaa ja lasten nukkuessa rauhallisesti huoneessa, en voisi olla onnellisempi.



Nyt fiilistelen hetken vielä tässä ja sitten nukkumaan... Kahden edellisen vuorokauden unisaldo on
noin kuusi tuntia... mutta just nyt sekään ei haittaa. ( Kuvia en tänne saa liitettyä, joten niitä heruu vaan facen kautta. 😊)

Pus rakkaat, meikä on lomalla nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti