perjantai 27. heinäkuuta 2012

Houston, we have a floor!

Hiphei! Pappa ja mies huhki kaksi päivää yläkerrassa ja nyt siellä on lattia! Myös kylpyhuoneeseen on ladottu tänään laattoja lattiaa, joten toiveissa on, että viikon päästä yläkerta alkaisi olla valmis kokonaisuudessaan. Parketin asennus osoittautuikin melkoiseksi palapeliksi, kun asunnosta löytyy nolla suoraa seinää ja miljoona pientä kulmaa. Mutta siellä ne nyt lepää vihdoinkin paikoillaan, mun parketit. :)

Minä maalasin tänään Kepposen huoneen viimeisen seinän pintamaalilla ja meidän makuuhuoneen patteriin ensimmäisen maalikerroksella. Lisäksi hioin ja maalasin jo olohuoneen seiniä. Makuuhuoneen patteri oli niin likainen, että pelkästään sen pesemiseen tuhraantui melkein tunti. Kaikenlaiseen pieneen näpertämiseen on kulunut uskomattoman paljon tunteja; vanhojen maalarinteippien repimiseen, kaikenlaisten kolojen paikkaamiseen ja hiomiseen, listojen irroittamiseen, vanhojen maalien ja boordien rapsutteluun yms. Plus sitten vielä se aika, mikä on mennyt imurointiin, pesemiseen, pyyhkimiseen... harvoin olen nähnyt noin likaista asuntoa. Enkä nyt tarkoita meidän remontista tullutta likaa, vaan entisen asukkaan jättämiä jälkiä.

Huomenna vietetään vapaapäivä ja suunnataan Ylämummolla johonkin saareen viettämään kesäpäivää. Koko perheen yhteinen (loma)päivä ja tauko remontista tekee varmasti hyvää kaikille. Nyt otan lasin (tai kaksi) punkkua ja rentoudun sohvan nurkkaan katsomaan Neiti Marplea.

Mukavaa viikonloppua murut!

Ps. Saatiin tänään ne kauan odotetut keittiön ovet! Enää puuttuu se (murheenkryyni) allas, jonka oletan saapuvan ensi viikolla.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti