torstai 12. heinäkuuta 2012

Sitä saa mitä tilaa...

... tai ainakin voisi olettaa niin.  Kun puhelimella tekee tilauksia, varmistaa varmistamisen jälkeen, että varmasti saa sen mitä on tilannut varmasti oikeaan aikaan varmasti oikeaan paikkaa ja maksaa tästä kaikesta vielä kuljetusmaksut, niin mitä sitä sitten oikeastaan saakaan?

Tänään piti tulla kylpyhuoneen seinälaatat ja kuivauspatteri yhdestä puljusta ja lattialaatat toisesta. Kaikki nämä tuli niin kuin oli sovittukin: kuski soitti varttia ennen ja tavarat tuotiin pihaan. Valitettavasti ei ehditty olla vastaanottamassa tavaroita, joten laatat ja patteri oli jätetty nätisti etupihalle kuten kuskien kanssa sovin mutta yllättäen meille oli toimitettu väärä kuivauspatteri. Jouduin sitten soittelemaan oman patterimme perään kiireesti, etteivät vaan ehdi myydä sitä kenellekään muulle...  meidän haluamaa mallia kun sattui olemaan vain yksi kappale varastossa ja uuden odottamiseen olisi saattanut pahimmillaan mennä monta viikkoa. Onneksi meidän patteri oli vielä tallella, joten lupasin hakea sen iltapäivällä ja samalla palauttaa väärän patterin.

Kolmen aikaan soi sitten puhelin, ja minulta tiedusteltiin mihin aikana olen tulossa, kun pitäisi toimittaa kiireesti se meillä oleva patteri oikealle omistajalle. Olin niin hämmentynyt koko tilanteesta, että en tajunnut sanoa muuta kuin olevani jo tulossa. Käsittämätöntä, että kun liikeessä ensin möhlitään ja minä korjailen heidän virheitään niin kehtaavat vielä soittaa ja hoputtaa. Ajelin sitten vaihtamaan pattereita, eikä kukaan tuntunut olevan edes pahoillaan koko asiasta.

Samalla reissulla piti käydä ostamassa jakorasia sähköjohdoille. Nyt en todellakaan voi sanoa, että olisin tämän alan asiantuntija mutta kyllä minulla joku haju oli mitä olin ostamassa. No kysyin sitten tältä samalta patterimyyjältä, että sattuisiko niiltä löytymään sellaista. Myyjä osoitti lattialla olevaa koria ja sanoi, että tuossa on noita, joissa on kolme jakoa. Meinasin purskahtaa nauruun mutta sanoin vaan, että ei taida olla ihan sitä mitä tarkoitan. Jatkojohtoja olisi meinaan ollut korissa tarjolla... :)

Jakorasia löytyi sitten toisesta liikkeestä ja kun pääsin takaisin remonttityömaalle, niin mies sanoi, että osa seinälaatoista oli rikki. Joten ei auttanut kun taas soittaa samaan puljuun ja valittaa rikkinäisistä laatoista. Nyt sitten odotellaan soittoa ja tietoa siitä, milloin uudet laatat voisi noutaa. Siis noutaa. Maksettiin kotiinkuljetuksesta ja nyt olen joutunut jo kerran ajamaan liikeeseen ja joudun vielä tekemään toisenkin ajalumatkan sitten kun uudet laatat ovat saapuneet. Minkähänlaisen reklamaation jaksaisin väsästä huonosta palvelusta...

Niin, ja kodinkoneiden piti siis saapua huomenna. No eilen tuli soitto Itellalta, että tulisivat huomenna, eli siis tänään tuomaan niitä. Sovittin, että kunhan soittavat puolituntia ennen ja tuovat klo. 12-16 välillä niin saavat tuoda jo tänään. No minuutin yli kaksitoista soi puhelin, ja kuski ilmoittaa olevansa ovella kahden minuutin kuluttua. Sanoin, että kukaan ei ole paikalla mutta jätä ne koneet siihen pihalle. No ei tullut muuta kuin jääkaappi. Missä lie muut koneet nyt sitten onkaan...

Ja mitähän huomenna saadaan, kun pitäisi tulla keittiö yhdestä ja kodinkoneita toisesta liikkeestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti