sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Little bit of this...

Niinhän siinä sitten kävi, että perjantai 13. päivä oli maineensa mukainen. Kodinkoneista ja keittiöstä tuli siis vain puolet ja huomenna alkaa toisen puoliskon metsästys. Rikkinäisten laattojen tilalle pitäisi saadaan huomenna uudet, mutta katsotaan löytyykö niitä enää huomenna liikkeestä, kun perjantaina lyötiin melkein luuri korvaan samasta paikasta. Jos jotain olen oppinut jo tässä vaiheessa remontoinnista, niin se on se, että ammattitaitoista palvelua tai asiakaspalvelutaitoja omaavia ihmisiä on ihan turha odottaa.

Mutta onneksi työmaalla tapahtuu kaikesta huolimatta koko ajan jotain. Kylpyhuoneessa alkaa olla kohta laatoituksen aika.


Lattiaa kuivatettiin reilu viikko, nyt se on kuiva. 



Seinät on jo saaneet kauniin sinisen sävyn.
Seinälaatat (ne risat) näyttää tältä.
Keittiössä on pantu tuulemaan oikeen urakalla. Vaari oli kaksi päivää auttamassa miestä remontissa ja nyt on levytetty seinät ja  koteloitu kaikki putket uudestaan, rakennettu valoille oma kotelo, tehty kaikki tarvittavat sähkötyöt ja tasotettu, hiottu ja pohjamaalattu seinät ja katto. Ja nyt se näyttää siis tältä:


Ihan hirveästi hommaa mokomassa muutaman neliön kopissa. Noi pirun putket tuolla katossa on aiheuttanut ihan järkyttävän paljon ylimääräistä hommaa mutta onneksi se on nyt tehty. Keittiö söi varmaan sata metriä erinäistä puutavaraa, kilon ruuveja, tasotetta ja maalia. Mutta on se sitten vaan hieno kunhan se joskus valmistuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti