sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

To do- lista

Ensi viikosta tulee melkoinen raipatirai-viikko. Huomenna pitäisi käydä kirjoittamassa urakkasopimus kylppärirempasta. Löydettiin mielestämme hyvä firma mutta lopputuloshan se vasta sitten osoittaa onko se oikeasti hyvä vai ei. Melkoista arpapeliä kyllä tuntuu olevan tuo remppafirmojen metsästys, kun netti on pullollaan tarjokkaita ja sieltä sitten pitää vaan yrittää haravoida se hyvän hinta-laatu-suhteen omaava tekijä. Mielestämme saimme hyvän sopimuksen ja aikataulukin vaikuttaa lupaavalta; kaksi viikkoa remppaa + sitten se aika, mikä menee kosteuden poistumiseen.

Kylpyhuone on nyt tämän näköinen



Tässä nurkkauksessa,entisen suihkun paikalla lymyilee kosteus.

Mikäli on remonttitarvetta, suosittelen kokeilemaan tätä: http://kodinremontit.fi/. Meidän miehet löytyi täältä ja jos ne osoittautuu vielä hyviksikin, niin laitan taatusti sanan kiertämään niiden puolesta. Tosin negatiivisessa tapauksessa teen kyllä varmasti samoin. :) Mutta peukut pystyyn nyt, että meidän kylppäristä tulee justiinsa niin ihana kun se mun siilmissä jo on.

Huomenna pitäisi käydä myös ostamassa kaakelit, kylppärikalusteet ja taso, saunan ovi, maalia, teloja, siveltimiä, tasotetta jne. Tiistaina mies lähtee reissuun ja onneksi kyseessä on tällä kertaa vaan vuorokauden matka, eli keskiviikkona se on taas mukana rempparemmissä. Torstaina pitää varmaan hioa/tasotella keittiön seiniä ja kantaa parkettia sisään (mikäli saadaan se tilattua) ja perjantaina mies lähteekin sitten 5-6 päiväksi miesmatkalle kaverinsa kanssa jonnekin hyttysten syötiksi. Onneksi mummi on luvannut tulla Kepposen kaitsijaksi ainakin pariksi päiväksi, niin pääsen tekemään edes jotain silläkin aikaa kun mies poljeskelee pitkin Suomen metsiä.

Vaari kävi tänään katsomaan keittiön sähköjä ja mies oli purkamassa vanhaa lattiaa ystävänsä kanssa. Ensi viikolla pitäisi aloittaa keittiön seinien levyttäminen uudelleen mutta taitaa loppua tästä viikosta tunnit ja päivät kesken. Jossain vaiheessa pitäisi asentaa keittiön lattiakin, sillä tällä hetkellä keittiössä näyttää tältä


Keittiö ja kodinkoneet saapuvat perjantaina 13.7. (Kyllä, perjantai 13. päivä... ei lupaa hyvää. ) ja toiveissa olisi asentaa lattia samana viikonloppuna, jotta päästäisiin heti sitten sen jälkeen asentamaan itse keittiötä paikoilleen. Tasojen ja välitilan lasin asennusten kanssa saattaa vielä vierähtää tovi sen jälkeen kun rungota on saatu paikoilleen...

Missähän välissä tässä alkaisi pakkaamaan kun ei tuonne uuteen kämppään kuitenkaan voi vielä viedä mitään moneen viikkoon... Pikkasen taitaa tulla meille kiire, jos oikeasti meinataan muuttaa heinäkuun loppuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti