keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Maalari maalasi taloa

Kepponen oli tänään hoidossa kummien luona (Iso kiitos murut!), joten päästiin miehen kanssa kaksistaan maalaamaan seiniä ja kattoa. Tähän mennessä ollaan maalattu:

- meidän makuuhuoneen katto (kerran) ja seinät (kaksi kerrosta pohjia ja yksi pintaa)
- Kepposen huoneen katto ja seinät (samalla tavalla kun meidän huonessa mutta vanha vaaleanpunainen maali paistaa edelleen läpi, joten vielä joudutaan maalaamaan ainakin kertaalleen pintamaalilla)
- keittiön katto, seinät (en edes tiedä kuinka monta kertaa pintaa ja pohjaa on sudittu) ja patteri (kaksi kertaa)
- pikkuhuoneen katto ja seinät (kerran pohjamaalilla)
- yläkerran/portaikon katto ja seinät (kerran pohjamaalilla)

Pikkuhiljaa ollaan siis siirtymässä maalisutien kanssa alakertaan. Kattojen maalaus on ollut suoraan sanottuna niin perseestä, että en taatusti maalaa niitä enää uudelleen. Maalasin tänään portaikon katon ja täytyy sanoa, että tällaiselle reilun puolentoistametrin  pätkälle se oli melkoinen suoritus. Jatkovarsi loppui kesken ja mies vuoleskeli vanhasta lattialistasta minulle uuden varren, jolla sitten yletyin kaikken korkeimpaan kohtaan.



Tästä kuvasta näkyy vanhan ja uuden katon ero... ei nyt ihan kun yöllä ja päivällä mutta sinne päin. :)
Lisäksi ollaan tasoitettu ja hiottu seinien koloja. En tiedä mitä tuolla asunnossa on tehty ennen meitä mutta en ole koskaan nähnyt noin epätasaisia seiniä. Ei kuitenkaan lähdetty levyttämään kaikkia seiniä uudelleen, vaan tyydytään paikkaamaan pahimmat jäljet ja eletään sitten niiden muiden kanssa.



Olohuoneen seinä näyttää nyt tältä. Olihan siinä muutama kolo.


Tässä olohuone toisesta kuvakulmasta... ihan ei ole vielä valmista.



Kylppäriin ei ole ihan vielä asiaa, vaikka lattia onkin nyt vesieristetty.



Ja keittiössä näyttää nyt tältä.
Pappa tulee huomenna auttamaan remontissa ja koska mummikin tulee, niin minä pääsen jatkamaan maalausurakkaa ja mummi huolehtii Kepposesta. Ihanat appivanhemmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti